Rihanna se alătură artiătilor confirmati la Sziget Festival 2016 şi va urca pe scena de pe Insula Libertăţii în ziua 0 a festivalului, adică pe 11 august.

La cei 28 de ani ai săi, Rihanna este una dintre cele mai bune, talentate şi faimoase interprete de muzică pop. Este cea mai tanără interpretă care a reuăit să ajungă numarul unu în topuri cu nu mai puţin de 14 single-uri, a caştigat 8 premii Grammy şi 12 Billboard Music Awards. Albumul “Anti”, care a fost mult aşteptat de public, a fost lansat anul acesta, fiind un album îndrăgit de fani şi cu recenzii deloc rele.

Printre artiştii deja confirmaţi, numărandu-se Muse, David Guetta, Sia, The Last Shadow Puppets, Noel Gallagher, Bastille şi mulţi alţii, urmează să sosească însă multe alte anunţuri, atat despre programul muzical cat şi despre ceea ce noi numim “soul of Sziget”, nenumaratele programe non-muzicale de pe Insulă.

Sziget Festival va avea loc în perioada 10-17 august 2016 pe Insula Obuda din Budapesta.

Pană pe 5 mai 2016 abonamentele pot fi cumpărate la preţul promoţional de 249 euro (pentru 7 zile) sau 215 euro (pentru 5 zile).

Puteţi achiziţiona bilete de aici: http://szigetfestival.ro/tickets/category/entry-ticket

 

Sziget Festival 2015: