Skrillex

Skrillex este ultimul headliner anunțat pentru ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle. Este pentru prima dată la un festival din țară și pentru a doua oară în România. Pe lângă Skrillex, cei de la Electric Castle au mai confirmat și alte nume noi pentru acest festival, precum  Elliphant, Venetian Snares, Coma,Manudigital și mulți alții, pregătind astfel noul format Electric Castle de anul acesta.

Ce înseamnă Skrillex? Opt premii Grammy, ”Artist of the year” câțiva ani, sute de milioane de vizualizări pe Youtube și multe colaborări cu nume sonore precum: KoRn, Diplo, Bring Me The Horizon (prezenți și ei la Electric Castle anul acesta), Nero și multi alții.

Toate numele noi, confirmate pentru ediția de anul acesta a festivalului Electric Castle sunt: Skrillex, Elliphant, Pan-Pot, Venetian Snares, Manudigital, Skarra Mucci, Coma, Aria Urbană, Blanilla & The Flying Orchestra, French Fries, Sun Glitters, Flava D, oOoOO, Vibronics, Drexhill și Visionnobi.

Întregul line-up îl puteți găsi aici: https://electriccastle.ro/line-up

Organizatorii Electric Castle Festival regândesc întreaga structură a evenimentului, care va include anul acesta 8 scene. Scena principală va fi mutată, iar castelul în sine va deveni o scenă vie, animată de proiecții 3D, lasere și lumini. Detaliile complete despre cum va arăta în acest an festivalul vor fi anunțate în curând.

Campania de vânzare a abonamentelor se va încheia în 11 martie. Până atunci, prețul unui abonament pentru cele 4 zile de festival este 329 de lei, așa că grăbiți-vă și profitați de Spring SALE!