I Can’t Stop Thinking About You e prima piesă de pe viitorul LP.
Sting a lansat I Can’t Stop Thinking About You

Sting, cel mai englez dintre oamenii din New York, a lansat primul single de pe LP-ul 57th & 9th. Se numește I Can’t Stop Thinking About You, iar întregul material discografic va fi disponibil începând cu luna noiembrie.

Sting a vorbit în presa internațională despre povestea din spatele piesei. I Can’t Stop Thinking About You a fost prima pe care a scris-o pentru noul material. Artistul a mărturisit că a fost un proces spontan, la fel cum s-a întâmplat și cu celelalte piese. Astfel s-a născut în studio un întreg material.

I Can’t Stop Thinking About You este o piesă despre căutarea inspirației, dar fiecare ascultător e liber să-i asocieze noi interpretări, cu care poate rezonează mai bine.

Titlul LP-ului,  57th & 9th , este dat de intersecția străzilor newyorkeze din apropiere de studioul de înregistrare al lui Sting.

Artistul britanic intră în atenția publicului ascultător de muzică încă din anii ’70-’80, când era solistul trupei The Police. Primul său album solo, The Dream of the Blue Turtles, apare în 1985. LP-ul 57th & 9th este cel de-al doisprezecelea material discografic din cariera solo a lui Sting.

Data oficială de lansare pentru 57th & 9th este 11.11.2016.