Cei de la Subcarpați au lansat pe data de 30 noiembrie 2016 un nou videoclip pentru melodia “Nedreptate”, fiind un remix.

Aceștia lansează noul videoclip cu o zi înainte de marele concert de la Arenele Romane, de ziua României, fiind un moment care să le reamintească fanilor faptul că nu i-au uitat și abia așteaptă să-i întalnească la eveniment.

Subcarpați înseamnă un mix dinamic între folclor românesc și beat-uri moderne din zilei de azi. În melodiile lor regăsim una dintre cele mai apreciate combinații de instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall, din țara noastră.

Cu totii știm melodia “Câtă Nedreptate”  de pe noul album “Satele Unite ale Balcanilor”, lansat pe 26 august 2016 în cadrul GreenSounds Festival din Parcul Herăstrău. Videoclipul nu se îndepărtează de la stilul celor de la Subcarpați cu care ne-au obișnuit. Prin imagini, scene și peisaje balcanice, aceștia transmit aceleași mesaje din melodiile lor: pace, natură, cântec, simplitate, oameni. Impresionează cu ritmul care se îmbină cu trecerea scenelor de la un peisaj la altul, promovând frumusețea naturii și a meleagurilor mioritice. De punerea în scenă și video s-a ocupat: Radu Ungureanu (Baxi). De asemenea, numărul de vizualizări a început să crească cu fiecare minut de la lansare, admiratorii acestora fiind plăcut impresionați, arătând acest lucru prin mesajele și încurajările postate.

Videoclipul poate să fie vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=FXBnSALiYy4

Mai multe detalii accesând:

www.subcarpati.com

Facebook : https://www.facebook.com/subcarpati
Soundcloud: https://soundcloud.com/culesedincartier