The Lab te duce instant cu gândul la un laborator de științe ale naturii, fiind însă un spațiu deloc septic, ci mai degrabă primitor și dinamic, un loc pozitiv în care gustul eclectic al băuturilor cosmopolite se împletește perfect cu fluiditatea discuțiilor amicale.

Următoarea dată când veți fi în pană de inspirație și nu veți știi unde să ieșiți cu prietenii, încercați cu încredere The Lab, situat pe strada Avram Iancu la număru 12.

Echipa din spatele barului se va întrece în a vă face să experimentați un modul unic de satisfacere a simțurilor voastre vizuale, auditive și gustative. Cum? Păi, e foarte simplu: un cadru aparte, estetic și incitant (a se observa îmbinarea luminii artificiale cu cea naturală, mixul echilibrat dintre materialele cărămidă, lemn, metal, policarbonat și lumini LED), o muzică ce acompaniază perfect zumzetul discuțiilor prietenoase, și, piesele de rezistență, cele nu mai puțin de 30 de cocktailuri, semnătură proprie, ce prezintă arome de naturale de cardamon, scorțișoară, pepene galben, spicy chilly etc. După cum ați ghicit deja, specificitatea barului rezidă în drink-uri, băuturi spirtoase infuzate, cu arome home made, ingredientele utilizate n prepararea acestora fiind de cea mai înaltă calitate.

Ce trebuie musai să testați în laborator: Erlenmeyer’s Chemistry, Funnel Extract, Berzelius’s Madness, Limonadă cu Aloe Vera, Blue Meth Tequila, servite în recipiente de laborator.

  • ADRESA:Strada Avram Iancu 12
  • TELEFON:0364 805 296
  • PROGRAM:L-J: 8:00-1:00; V: 8:00-2:00; S: 12:00-2:00; D: 14:00-1:00

[googlemaps https://www.google.com/maps/embed/v1/place?q=Str+AvramIancu+nr.12+ClujNapoca,+Romania&key=AIzaSyAN0om9mFmy1QN6Wf54tXAowK4eT0ZUPrU&w=100%&h=400]