Thirty Seconds to Mars au fost destul de secretosi despre albumul ce va veni în curând dar se pare că veștile au început să apară.

Jared Leto aflat ieri, 8 februarie, la The Ellen DeGeneres Show  a surprins audiența și a menționat faptul că albumul la care lucra de mai bine de 5 ani va fi lansat pe data de         6 aprilie și de asemenea că nu cu mult după aceea vor începe chiar și turneul pentru sprijinirea albumului.

 

Anunțul vine după ce acum o săptămână Thirty Seconds to Mars lansa piesa de dragoste     “Dangerous night

 

 

În cadrul acestei emisiuni Jared Leto a venit cu o stare de spirit foarte generoasă împărțind brioșe vegane pentru prezentatoarea emisiunii și bilete la unul din concertele turului.

Leto a relatat si faptul că e posibil să își dea jos barba mult indragită, ceea ce ar fi o veste destul de rea pentru fanii si mai ales fanele inraite ale artistului.

 

Turneul “The Monolith Tour” ce se va desfășura în america pentru susținerea albumului va lua startul pe 6 iunie în Toronto și se va încheia pe 22 iulie în Phoenix, Arizona. Pe cand turneul european se va deschide pe 11 martie în Koln, Germania și se va finaliza în septembrie în Milano, Italia.