Here I Am e cel mai recent clip al lui Tom Odell
Sursă foto: Facebook Tom Odell

Scena indie din Marea Britanie este activă, iar Tom Odell este unul dintre artiștii deja consacrați ce contribuie la evoluția acesteia. Tânărul britanic a lansat în ultimul timp videoclipuri pentru single-uri ce se regăsesc pe albumul Wrong Crowd. Cel mai recent dintre ele este Here I Am.

Clipul pentru Here I Am a fost lansat săptămâna trecută, iar personajul principal este interpretat de către celebrul actor Kevin Spacey. Scenariul nu este complicat, ci complex. Deși ceea ce vedem nu este decât faptul că actorul urcă obesiv parcă aceleași rânduri de scări, artisticitatea stă tocmai în această repetivitate. Aceasta și, desigur, excelenta interpretare a lui Kevin Specey.

Videoclipul a fost regizat de George Belfield, alături de care Tom Odell a lucrat și pentru Magnetize și Concrete, două dintre celelalte single-uri lansate de pe Wrong Crowd. Spre deosebire de aceastea, Tom a decis să nu mai joace rolul principal în Here I Am. Însă povestea din cel mai recent clip le continuă pe cele de dinainte, potrivit declarațiilor artistului din presa internațională.

Wrong Crowd este al doilea album din cariera lui Tom Odell. Artistul pregătește turnee de promovare atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite. Publicul român s-a putut întâlni cu artistul britanic la Summerwell, ediția din 2014, precum și anul trecut,  la Untold, în Cluj.

Dacă sunteți curioși de „colaborarea” dintre Tom Odell și Kevin Spacey, trebuie  să  urmăriți cel mai recent clip al artistului. Here it is: