După cum v-am obișnuit, joia vine cu cele mai hot melodii ale săptămânii. Și săptămâna aceasta o să vorbim de cele mai ascultate, cele mai share-uite și cele mai auzite melodii din România la posturile de radio.

 

Pe locul 1 avem o fostă câștigătoare a concursului X Factor, este vorba despre Arilena Ara, o tânără de 19 ani care a curerit juriul X Factor cu vocea ei.  Și nu doar juriul ci și întreb publicul Albanez, țara în care aceasta a câștigat renumita competiție. Arilena ocupă locul 1 cu Nentori (apasă și ascultă aici), melodie apărută la sfârșitul lunii iunie, melodia este perfectă pentru o seară pe plajă bând un cocktail, Nentori ma face să mi se facă poftă de un pahar cu J&B Urban Honey (aici ai și rețeta) și limonadă, un whiskey ușor dulce, aroma fresh a limonadei, mirosul de aer sărat, valurile si Arilena Ara pe fundal. Sună bine, nu?

Pentru locul 2 îl avem pe Ed Sheeran cu al lui hit Shape of you, melodia de când a apărut a ocupat constant câte un loc bun în clasamente. Good Job, Ed!

Swalla la la sau mai bine spus locul 3, sigur știți despre cine vorbesc, Jason Derulo cu Swalla.

Locul 4 este ocupat de The Chainsmokers & Coldplay cu melodia Something just like this, Coldplay ne face iar să visăm și ne gândim că într-o zi poate o să fim și noi super-eroi. 

DJ Khaled ocupă din nou un loc în clasament, alături de Rihanna și Bryson Tiler ocupă locul 5 cu melodia Wild Thoughts.

 

Recomandarea de săptămâna aceasta este o melodie apărută la sfârșitul verii lui 2014, o melodie ce ne dă frâu liber imaginației, ba chiar ne face să o folosim și cum putem obține tot ce ne dorim cu ajutorul imaginației, melodia săptămânii pentru mine este:

Gorgon City – Imagination ft. Katy Menditta