Ultima serie de 4 nume din cele 13 anunțate în această perioadă a fost lansată de curând pe pagina oficială Hellfest Open Air Festival

Aceștia anunță cu mândrie pe scena festivalului revenirea marelui artist MAYNARD KEENAN alături de A PERFECT CIRCLE. De asemenea BODY COUNT, DEFTONES și PARKWAY DRIVE pun și ei umărul în premieră la construcția celui mai monstruos festival de metal din Franța.

Recapitulând, cele 13 nume sunt : IRON MAIDEN,  JUDAS PRIEST, NIGHTWISH, MEGADETH, HOLLYWOOD VAMPIRES, AVENGED SEVENFOLD, MARYLIN MANSON, LIMP BISKIT, STONE SOUR, A PERFECT CIRCLE, BODY COUNT, DEFTONES și PARKWAY DRIVE !

Organizatorii se declară nerăbdători să ne dezvăluie întregul line-up pentru ediția de anul viitor totuși ne roagă să avem puțină răbdare până la noile anunțuri iar noi sperăm că vor fi la fel de “extreme” ca și acestea de până acum!

SHARE
Previous articleÎncă o nouă serie de confirmări pentru Hellfest 2018
Next articleWhisky Fest 2017: program și reguli de acces 
Nume: Mihai Functia: Redactor/Foto Rock Zone Cu Soundzone: 2017 Primul album rock ascultat: Pink Floyd The Wall - Vinyl Primul concert rock: Motorrock 2007 Cel mai bun concert rock la care ai fost: Rammstein - Germania CD-ul pe care l-ai lua pe o insula pustie: Alternosfera - Virgulă CD-ul pe care l-ai incuia intr-o cutie si ai pierde cheia: Toată producția de maynele shit Piesa pe care ai fi vrut sa o compui: Dreamer - Ozzy Osbourne Cea mai buna muzica vine din: România Cea mai buna revista/site de rock (dupa Soundzone): Loudwire Ai vrea sa-i iei un interviu lui: Marylin Manson Cel mai important lucru in viata este: Libertatea Daca nu te-ai fi nascut in Romania, te-ai fi nascut in: Cehia Cand erai mic voiai sa te faci: Musafir