Ultima zi a festivalului Untold a fost destul de tristă, ploaia instaurându-se după miezul nopţii. Untold a însemnat în toate cele patru zile peste 330.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe main stage, cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.

Image may contain: 4 people, sky

Pe main stage au urcat Golan, Alma, Example + DJ Wire, John Newman, Alan Walker, Afrojack, Martin Garrix şi Steve Aoki. Nu am fost la niciunul dintre concerte, dar am văzut că oamenii s-au plâns de Martin Garrix şi că le-a plăcut cel mai mult la Steve Aoki, care a stat o oră în plus. Mesajul lui Garrix Mi-a fost un dor incredibil de voi!” i-a făcut aseară pe zecile de mii de fani să-l aplaude minute în șir pe dj-ul olandez.

Image may contain: one or more people, people standing and night

La Galaxy by Telekom a fost şi în seara aceasta haos; au pus muzică Marwan, Art Department, Jamie Jones, Steve Lawler şi Mihai Popoviciu. A fost a doua mea seară preferată de techno. Am aşteptat să îl revăd pe Jamie Jones un an întreg, dar a meritat. Art Department m-au impresionat, Steve Lawler a fost super, iar Mihai Popoviciu, pe care aşteptam să îl văd de ceva timp, a întreţinut atmosfera până dimineaţă.

Image may contain: one or more people, night and indoor

La Daydreaming by Kaufland  au urcat pe scenă Missile, Morden, Dannilov, Danaga, HVOB, Golan DJ SET, Caines şi Christian Löffler.

La Summerhouse by Freedom music au fost AlexandraChaos in the CBDDJ Tonka şi Central & Sports. Oamenii au dansat în ploaie, însoţiţi de spectacolul psihedelic de lumini si proiecţii de pe clădirea din spatele scenei, până în zori.

La Daydreaming by Kaufland au mixat şi cântat ARME, DJ Flip, La Familia, Macanache & The Putreds LIVE, Argatu, Andy C & MC Tonn Piper şi Pendulum DJ SET.

Cam aşa a fost şi Untold 2017. Păcat că a trecut atât de repede! Ne vedem la anul, peace!