A doua zi a festivalului Untold a fost cea mai tare de până acum. Pe main stage au urcat Vlad Lucan, Elle Exxe, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike şi TUJAMO.

Bineînţeles că nici în a doua zi nu am trecut pe la main stage. Cum am intrat în festival ne-am dus direct la DayDreaming by Kaufland, unde punea muzică NU. Am avut ocazia să îmi ascult piesa preferată live, minunat sentiment, vă las link mai jos.

La ora 1:00 începea Solomun, aşa că ne-am îndreptat spre Galaxy by Telekom. A fost atât de multă lume la Solomun, că personalul a fost nevoit să limiteze accesul în Sala Polivalentă. Abia am intrat cu Press Pass-ul. Pe scena Galaxy a urcat Solomun împreună cu alte câteva persoane din presă, la fel ca la Boiler Room. A mixat timp de 3 ore neîncetat, după care locul i-a fost luat de cei de la Kollektiv Turmstrasse, care au întreţinut atmosfera până la 6:30 dimineaţa.

Imagini pentru galaxy stage untold

La ora 5:00 începea Melodie la Origin by Redbull, aşa că am ajuns şi noi pe acolo pe la ora 6:00. Muzica era fix ce trebuie pentru relaxarea din dimineaţa de după o seară incendiară. Am rămas la Origin până la 8:00-8:30, apoi ne-am îndreptat spre casă, super obosiţi.
Pe Alchemy au urcat ZO & MC Vapor, Nimeni Altu, Roots Manuva, Talib Kweli, Deliric & Silent Strike, Camo & Krooked şi Chase and Status (DJ SET), dar îi văzusem deja pe toţi.

Cam asta a fost a doua zi la Untold. N-am fost la prea multe stage-uri, dar muzica de la Galaxy a fost extraordinară. Peace!