Salut! Şi a treia zi a festivalului Untold a fost minunată, deşi puţin monotonă şi foarte aglomerată (au fost peste 90.000 de participanți). Au urcat pe main stage Subcarpati, Era Istrefi, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James & Ryan Marciano, Sander van Door, Marshmello şi Armin Van Buuren.

Image may contain: one or more people, people standing and text

Am fost doar o jumătate de oră pe la Armin, a fost ok, se mai eliberase stadionul. Înainte de ora 5 a fost atât de aglomerat încât s-a limitat accesul. Armin van Buuren a stat pe scenă 5 ore, iar la finalul show-ului  le-a spus participanților în limba română “România, vă iubesc!”. 

Image may contain: one or more people and outdoor

La Galaxy by Telekom au pus muzică Loco Dice şi Chris Liebing începând cu ora 3 până în zorii zilei, publicul distrându-se neîncetat pe ritmuri de techno. Înainte de ei au pus Primarie, Premiesku şi Steve Bug.

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people and concert

La Alchemy au urcat pe scenă DUB FX & MR Woodnote (care în sfârşit a venit în România, după absenţa de anul trecut de la festival) şi Sigma (DJ SET), de care fanii nu au fost prea mulţumiţi.

Pe Daydreaming by Kaufland au fost Dodo, Akos, Parra for Cuva, Blond:ish, Satori LIVE, Viken Arman şi Marwan.

De la 4 dimineaţa până pe la 8 a fost pe scena Magic Carrousel by CHIOS Carlos, care a întreţinut atmosfera de “relaxare electronică”.
Cam aşa a fost a treia zi a festivalului Untold 2017. Nu este una dintre favoritele mele, se putea şi mai bine, dar ne-am simţit bine. Peace!