Hello Untold people! Sound Zone revine cu update-uri din a doua zi a festivalului!

O data cu a doua zi, am intrat în ritmul festivalului și am început sa simțim atmosfera mult mai bine. Dacă nu ați citit articolul precedent, o sa repet câteva detalii.

În cadrul festivalului Untold sunt 8 scene: Ursus Untold (main stage-ul), Galaxy, Alchemy, Forest, Stormkeep, The Ballroom, Daydreaming și The Citadel.

Aventura continuă în cea de-a doua zi cu următorii artiști:

untold-daytwo

Cum am spus și despre ziua de ieri, o problemă pe care o întâmpinăm la un festival mare precum Untold este faptul că nu putem fi în mai multe locuri deodată… Astfel, nu am putut ajunge la toți artiștii pe care am fi dorit să îi vedem, dar vom încerca să redăm atmosfera de la fiecare spectacol la care am fost.

Scooter a urcat pe Main stage la ora 21:00. Lumea a sărit și a dansat pe tot parcursul concertului, bucurându-se de muzica și de jocurile de lumini și de artificii. Germanii au cantat piese precum Mary Got No Lamb, Jessica și Maria (I Like It Loud).

Scooter este un grup muzical german din Hamburg, adept al genurilor Eurodance şi Techno. Membrii grupului sunt H.P. Baxxter, Rick J. Jordan și cel mai nou membru Michael Simon. Formaţia a vândut peste 14 milioane de copii ale albumelor, fiind premiată in decursul timpului cu 80 de premii de platină și aur. Cu toţii ştim fostul imn al F.C. Steaua Bucueşti (nu? tăp tăp tăp tărărăp tăp tăp anyone?); acesta este de fapt piesa trupei Scooter, Maria (I Like It Loud).

Deşi l-am mai văzut şi la Electric Castle, m-am grăbit să ajung și la Silent Strike deoarece am o super părere despre el și despre muzica lui, iar de data aceasta a venit însoțit de Muse Quartet. 

La ora 20:00, pe scena Forest a urcat Silent Strike, însoțit de data aceasta de Muse Quartet, patru fete talentate. Au cantat la instrumente în timp ce Silent Strike mixa iar publicul asculta, toți oamenii fiind așezați pe iarba.

Silent Strike (Ioan Titu) este un producător român de muzică electronică. Artistul a lansat până acum 5 albume, având de asemenea colaborări cu nume precum Deliric, Kazi Ploae, Norzeatic, Dj Undoo, Dj Limun, C.T.C., Specii şi Subcarpati. Silent Strike a mixat în deschidere la concerte precum Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Venetian Snares, Robot Koch şi Mr. Meeble.

La Alchemy,  în jurul orei 02:00, pe scena au urcat Chase & Status. Și astăzi, cei mai înfocați dansatori s-au aflat la Alchemy. Fanii au dansat dnb step pe piese precum Spoken Word,  Time și No Problem. Înăuntru,  la Galaxy,  atmosfera a fost blana și s-a dansat pana în zorii zilei. Voi reveni imediat asupra acestei scene.

Chase & Status este un duo de producţie de muzică electronică format din Saul Milton (Chase) şi Will Kennard (Status). În show-urile live, celor doi li se alătură MC Rage & Andy Gangadeen. Trupa este din Londra, formându-se în 2003 după ce s-au întâlnit la universitatea din Manchester. Cei doi au lansat de atunci trei albume și au colaborat cu artiști precum Plan B, Cee Lo Green, Rihanna, Example și Tinie Tempah.

Cum spuneam, în Sala Polivalentă atmosfera a fost întreținută pana în zorii zilei, unde, începând cu ora 01:00, Seth Troxler a mixat pe ritmuri de techno timp de doua ore. Piese precum CZ, Panic, Hurt și Aphrika au zguduit pereții sălii, în timp ce publicul dansa, parca în transa.

Seth Troxler este un DJ american din Michigan. Troxler se axează pe muzica house și techno, iar artistul a colaborat cu nume precum Art Department, Deetron, Tiefschwarz, Matthew Dear și Subb-an.

Spectacolul a continuat de la ora 03:00 la Galaxy cu Jamie Jones, care și-a hipnotizat audienta cu piese precum People From The Moon, Siberian Express și Special Effect. Desenele fluorescente și ochelarii luminoși au completat show-ul, mișcându-se prin aer în ritmul muzicii.

Jamie Jones este un DJ și producător britanic și câștigătorul a două premii DJ Awards. Jones este membru al grupului Hot Natured și al label-ului Hot Creations. În 2011, revista online Resident Advisor l-a numit DJ-ul anului în urma voturilor. În ultimii cinci ani a susținut propria petrecere Paradise în clubul DC10 din Ibiza.

Cam asa a fost în a doua zi la Untold. Voie buna, vibe-uri pozitive și puțin haos. Combinația perfecta pentru distracție! Revenim mâine cu update-uri.  Enjoy!