Hello Untold people! Sound Zone revine cu update-uri din a treia zi a festivalului!

A mai trecut încă o zi de distracție și muzică electronica. Festivalul se apropie cu pași grăbiți de sfârșit, dar asta nu înseamnă că vibe-ul nu e încă tare. În a treia zi lumea s-a distrat pana în zorii zilei.

În cadrul festivalului Untold sunt 8 scene: Ursus Untold (main stage-ul), Galaxy, Alchemy, Forest, Stormkeep, The Ballroom, Daydreaming și The Citadel.

untold-day3

Pe main stage, la ora 00:30 au urcat pe scena W&W. Cei doi au încins atmosfera cu muzica progressive. Spectacolul a ținut pana la ora 02:30, auzindu-se piese precum Live The NightRave After Rave și Bigfoot.

W&W este un duo olandez de muzică electronică format din Willem van Hanegem și Ward van der Harst. Dacă numele vi se părea cunoscut, Willem este fiul fotbalistului Willem van Hanegem. Genurile abordate de W&W sunt progressive house, progressive trance și Dutch house. Cei doi au colaborat cu artiști precum Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Ummet Ozcan și Armin van Buuren.

În jurul orei 02:30, pe scena a urcat Armin van Buuren, după ce a ajuns la Cluj cu avionul personal. Mai țineți minte anul trecut când DJ-ul și-a prelungit spectacolul intrând peste artiștii următori? Ei bine, anul acesta spectacolul a ținut pana la 7 dimineață, Armin fiind ultimul din line-up-ul Main stage-ului. Publicul a dansat pe piese precum In and Out of LoveThis Is What It Feels Like si Free Fall.

Armin van Buuren chiar nu are nevoie de prezentări, dar pentru cei ce nu îl știu încă, Armin este un DJ, producător, muzician, remixer și pianist olandez. Artistul este specializat pe muzica trance. Promovând-o, Armin a trezit tot mai mult interesul publicului față de acest gen de muzică.

Am avut ocazia sa îl vedem pe îndrăgitul Hodor! DJ-ul a mixat super bine (spre surprinderea mea, nu ma așteptăm), dovedind ca nu este doar un actor.

Kristian Nairn este un actor irlandez cunoscut pentru rolul lui Hodor în cunoscutul serial Game of ThronesNairn este în de asemenea un DJ de progressive house şi a fost DJ-ul resident al clubului Kremlin, un club de gay din Belfast. A fost într-un tur în US intitulat “Rave of Thrones” în 2014.

Am ajuns și la partea mea preferata a Untold-ului: scena Galaxy. Începând cu ora 23:00, Satoshi Tommie a mixat piese precum Tears și Love În Traffic. Publicul a vibrat împreună cu boxele, făcându-si încălzirea.

Satoshi Tomiie este un DJ și un muzician japonez. Încă de la sfârșitul anilor 80 Satoshi face parte din mișcarea house, fiind un veteran al acestui gen.

La ora 01:00, Sasha a adus muzica minimalista în Sala Polivalentă. La Galaxy s-au auzit piese precum Oday Oday și Alive. Fanii au dansat pana dimineață pe ritmurile unice ale lui Sasha.

Sasha este un DJ din Țara Galilor nominalizat la Premiile Grammy. A fost votat World No. 1 DJ în 2000 într-un poll susținut de DJ Magazine. Sasha şi-a început cariera cu acid house la sfârşitul anilor 80 şi a colaborat cu cunoscutul DJ John Digweed în 1993. Sasha combină des genuri de muzică electronică, fiind greu să i se atribuie un stil anume.

La 03:00, Guy J a încins atmosfera, oamenii încă dansând. Pana în zorii zilei techno-ul a zguduit pereții încăperii, cu  piese precum Lamur și Meridian.

Guy J este un DJ de muzică house şi techno din Israe

La ora 02:00, pe Alchemy, Pendulum a urcat pe scena în aplauzele publicului. Atmosfera a fost incendiara. Fanii au făcut un mosh pit uriaș și au dezlănțuit haosul, acompaniați de piese ca Witchcraft și Tarantula.

Pendulum este o formație drum and bass și rock electronic australianobritanică fondată în 2002. Pendulum s-a format în Perth, Australia fiind în prezent formată din Rob Swire, Gareth McGrillen, Paul Harding, Ben Mount, Peredur ap Gwynedd și Kevin Sawka.

Așa a fost în a treia zi de festival. Stay tuned!