În 25 aprilie basmele românești vor cuceri clubul Colectiv din București pentru primul promo party marca Untold Festival. Vă pregătim o experiență Untold Story in Your City alături de ANDY C, DJ Snow, Bass Turbat, Marwan Dua, Senior Division și Inflex.

Andy C este unul dintre cei mai apreciați DJ de Drum and Bass din lume, fiind votat Best DJ la Drum and Bass Arena Awards în fiecare an, începând cu 2009. Cel mai recent premiu a fost Best Drum and Bass DJ la National Drum and Bass Awards 2015. El este britanicul considerat un pionier al mişcării drum and bass, un DJ cu semnătură proprie atât în ceea ce priveşte sound-ul, cât şi în modul în care îşi sincronizează mixerele la care evoluează.

Untold Festival este cel mai așteptat eveniment al anului în România. Festivalul are un concept unic, bazat pe poveștile tradiționale românești, completat de unii dintre cei mai buni artiști din lume. Avicii și David Guetta împreună cu alți 150 de artiști vă vor purta într-o altă dimensiune. Patru zile și peste 80 de ore de muzică vor transforma unul dintre cele mai dinamice orașe din România într-un tărâm magic.

Experiența Untold în București!
Pregătiți-vă să gustați în avans experiența Untold Festival!