Că tot se apropie vara, băieții de la DDC, UC, S4C & UWS ne aduc un mod perfect de a ne începe anotimpul destinat distracției : Urban Riders – Summer Vibes. Deja din titlu aflăm că Urban Riders își menține cu ușurință reputația actuală de a crea evenimente bune și de a promova și susține cu drag cultura urbană. Evenimentul va avea loc în aer liber și va consta în muzică bună, scheme tari și căzături dureroase în skatepark-ul parcului Herăstrău, unde riderii de trotinete, role, bmx-uri, skate-uri își vor arăta cele mai bune trick-uri pentru a impresiona publicul și pentru a își construi calea până în finalele concursului pentru a câștiga premii în bani sau obiecte oferite de partenerii oficiali.

Pe lângă concurs, artiști locali și renumiți ca Gojira & Planet H, Macanache, Arssura & UWS Music ne vor încinge atmosfera pe durata ambelor zile ale evenimentului. Pe lângă artiștii menționați mai sus, a fost scoasă la iveală prezența unui artist surpriză.

Prețul biletelor variază între 15 și 25 lei în presale pe o zi sau două, iar 20 și respectiv 35 lei la intrare pe una sau două zile, iar taxa de înscriere a riderilor în concursuri este de 15 lei care oferă acces în ambele zile.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, vizionați pagina oficială a evenimentului la acest link.

geo2