Florena a lansat primul său clip pentru piesa, Behind the shadows, cu care va participa la Selecția Națională, Eurovision 2016, difuzată de TVR, pe 4 și 6 martie. Piesa este compusă de Gabriel Huiban și Laurențiu Duță, la care au contribuit Adam Powers și Julie Wolf.

Regia aparține lui Bogdan Daragiu, care a lucrat cu artiști de succes internațional: Inna, Alexandra Stan , precum și Delia, Alina Eremia.De styling s-a ocupat Magda Mohamed,hair – Silviu Iuga și make-up – Romelia Pelin.

Vineri, 4 Martie , Florena va concura cu numărul 9 în concurs și promite un show care va ramane in istoria concursului, din care nu vor lipsi luminile și umbrele. Tânăra participantă se află, deja la Baia Mare pentru ultimele pregătiri și repetiții pentru Eurovision.

 

De asemenea, piesa este susținută și promovată de Roton Music, semn că Florena, deja a semnat un contract cu casa de producție.Dacă vă place piesa “Behind the Shadows” , nu ezitați să o votați, pe 4 și 6 Martie.

Pentru prima dată , în istoria concursului, câştigătorul Selecției Naționale va fi ales exclusiv de public, prin sistemul televoting.