Pistol cu capse are „o dorință-n plus”: dacă tot au lansat clipul acestei piese, speră să vă și placă.

La început de lună iulie și în plin sezon estival, Pistol cu capse lansează un nou clip: „O dorință-n plus”, al treilea track de pe ultimul lor album, „După zece”.  Clipul vine la un an după lansarea albumului, iar băieții de la Pistol cu capse l-au inaugurat într-un mod inedit, aducând vestea despre el la o emisiune radio („Îmi place să Logout” cu Bogdan Șerban la Radio Guerrilla).

Piesa este o colaborare cu Sorin Bădulescu, solistul E.M.I.L., prezent alături de membrii Pistol cu capse în clip. Nu lipsesc ritmurile de ska cu care trupa și-a obșnuit fanii, Sorin aducându-și și el contribuția la realizarea instrumentalului.

Mesajul piesei este susținut și de videoclip, iar conceptul îi aparține lui Radu Rogoz.  În ciuda acordurilor joviale de chitară, și piesa și videoclipul îți dau de gândit: renunțarea la visuri, neasumarea responsabilității. Nonconformism sau depresie? „Nu cred că știe/ Că pacea din suflet nu constă nimic”.

„O dorință-n plus” nu este singura piesă de pe album pentru care s-a filmat videoclip, fiind precedată de alte trei: „Ea crede” feat Bogdan (Chester) (lansat în urmă cu 4 ani), „Rămâne între noi” (lansat în 2014) și mai recenta „Undeva, cineva” (de anul trecut).