Începem sezonul cald cu o seară plină de energie și oameni frumoși, cu o poveste fresh cu și despre o lume clădită pe bași electronici.
În Nexus Gaming Pub, lângă Universitate, REC24 va pleca în misiunea sa de a arăta că în România se aude cea mai bună muzică iar noi știm într-adevăr să ne distrăm!

La pupitru, un line-up unic va conduce o armată de sunete în lupta pentru redobândirea muzicii electronice de calitate! Unii dintre cei mai activi DJ de pe www.rec24.ro vor lua cu asalt etajul singurului bar de gameri din România cu porții de TRAP, FUTURE, DUB, DNB, GLITCH-HOP, ELECTRONIC și evident mulți, mulți BAȘI!

Nexus este locul în care te poți simți în largul tău, deconectat de lumea exterioară, dar conectat la PC, muzică și voie bună. Aici se mai organizează și concursuri, turnee și evenimente din sfera gaming-ului, cu vibe-uri electrice și bauturi inedite!

REC24 – Romanian Electronic Community reprezintă prima comunitate şi platformă online de muzică electronică, unde se promovează şi se susţin oameni talentaţi, idei proaspete şi iubire pentru sound, deoarece asta ne leagă pe toţi şi ne aduce mereu împreună.

 

Pe pagina evenimentului găsim informații, muzică și un concurs simplu și promițător.

 

https://www.facebook.com/events/610358642431988/

 

LINE-UP

 

chillmvtic​ (București)

http://rec24.ro/chillmvtic/

 

DNU​ (Brașov)

http://rec24.ro/dnu/

 

DJ Enevel​ (Sibiu)

http://rec24.ro/enevel/

 

 

PointZero​ (București)

 

  • Atmosferă vizuală asigurată de Matei Mihai Visuals​●

 

Evident, intrarea este liberă!

11180166_1035563929790657_86020608_n